середу, 10 квітня 2019 р.

 Всеукраїнська акція «Урок справедливості»


           До учнів НВК на гостину завітав Кременчуцький районний суд Полтавської області, який  долучив учнів  до Всеукраїнської акції «Урок справедливості».                                           
          Такий захід проводиться з ініціативи Асоціації розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України.
          09 квітня 2019 року працівники апарату суду завітали на Урок справедливості до учнів 5 та 6 класу Кривушівського навчально-виховного комплексу.
         Діти разом з керівником апарату суду Ольгою Демиденко та консультантом суду (по роботі з персоналом)  Юлією Доннік  з’ясовували, які спори виникають в повсякденному житті, як їх слід вирішувати, хто вирішує спори між дорослими. Зрозуміли, що не завжди легко визначитися, хто правий, і лише ретельно зваживши всі «за» і «проти» можна зробити остаточний висновок.
    З цікавістю школярі переглянули мультфільм, знятий в рамках грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми USAID Україна «Нове правосуддя», «Кінь проти хом’яка», на основі сюжету якого й відбулось жваве обговорення.                                                                                                                                               Учні 5 та 6 класів, педпрацівники НВК вдячні Кременчуцькому  районному  суду  Полтавської області  у особі керівника апарату суду Ольги Демиденко та консультанта суду (по роботі з персоналом)  Юлії Доннік, заступника керівника апрату Сергія Гусача за можливість взяти участь  у  Всеукраїнській акції та можливості більше дізнатися про роботу судів. 






Немає коментарів:

Дописати коментар