пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

День козацтва


       14 жовтня наша держава відзначає День Українського козацтва та День українського захисника. Важко уявити казками  минуле нашої держави без славної козацької доби.
  В Кривушівському НВК відбулося до цього свята ряд заходів. Вихователі дитячого садочка  провели для діток цікаве дійство  «Як козаки казками мандрували», класні керівники 1 – 4 класів на виховних годинах розповіли про славне минуле нашої країни, а опісля скуштували справжній козацький куліш. Для учнів  8 -9 класу проведено гру – вікторину «Що ти знаєш про козаків?».   Також цікавим був квест «Мандруючи козацькими стежками», який підготували члени шкільного парламенту.  В ньому взяли  участь учні 5 – 9 класів та всі класні керівники. Учні рухалися по станціях: «Козацька сміливість»,  «Забави кошоварів»,  «Скоромовочки», «Коник - стрибунець», «Козацька спритність» та інші,  які були розміщені на території НВК. Діти виконували різноманітні завдання.  В кінці дня  на шкільній лінійці підвели підсумки свята, всі учні отримали  задоволення  від  проведених  заходів, які  спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських – козаків.








































Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо воїнам  України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила та мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
З Днем українського козацтва! З Днем захисника України!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар