суботу, 7 грудня 2019 р.

День самоврядування

5 грудня учні шкільного самоврядування Кривушівського НВК побували в Піщанській гімназії на науково-практичній конференції "Реформування адміністративно-територіального устрою населених пунктів Кременчуцького району в умовах децентралізації". Учні ознайомили членів конференції із здобутками с. Кривуші за час існування Піщанської ОТГ, а також представили проєкти, які будуть реалізовані в майбутньому. В кінці заходу школярі подякували представникам Піщанської громади та запросили до Кривушівського НВК на зустріч для детального розгляду проєктів та ідей розвитку інфраструктури с. Кривуші.
6 грудня на зустріч з лідерами НВК та активними учнями школи приїхали: Компанієць В.А. – заступник голови сільської ради та Павлиш З.В.- начальник відділу освіти, молоді та спорту.
Теплим та цікавим був цей захід. Учні розповіли, яким бачать село в майбутньому. Депутат сільської ради, вчитель початкових класів та завідувач сільського клубу, Шилова О.О. запропонувала проєкт «Арт-простір для «party» у центрі села під відкритим небом». Мета, якого є створення простору, в якому буде цікаво розвиватися, спілкуватися молоді. Це сприятиме  підвищенню туристичної привабливості села, створенню інфраструктури для місцевих заходів.  
Багато запитань було до Василя Анатолійовича щодо створення комфортних умов у НВК. Заступник сільської ради закликав усіх бути активними та  небайдужими до життя школи і села. Саме тоді, за його словами,  можна буде досягти будь-яких цілей.

7 грудня відзначається Всеукраїнський день місцевого самоврядування. Отже, щоб привітати з цим днем владу громади, діти приготували і подарували кошик побажань його представникам, також домовилися, щоб такі зустрічі стали традиційними.





Немає коментарів:

Дописати коментар