середу, 2 лютого 2022 р.

 

Сучасне обладнання – сучасній школі

Нещодавно учні Кривушівського НВК, як і всі учні громади, отримали подарунок від відділу освіти – інтерактивну панель. Пристрій  оснащений потужним і компактним компютером з операційною системою  Андроїд, а також звуком та Wi-Fi.

Учителем – тренером з інноваційних навчальних рішень Олександром Скулатовим було проведено навчання для  всього педагогічного колективу. Стало зрозуміло, що інтерактивний LCDекран ідеально підходить для інтерактивного навчання, корекційних занять та презентацій.  І ось , практично на всіх уроках, учні 9 класу працюють із сучасним обладнанням. Здобувають, розширюють знання в різних освітніх галузях. Розвязуючи задачі з генетики, хімії, фізики та геометрії, економлять час на складання умови задачі та малюнків до них. 


Під час вивчення теми «Самовиховання характеру», учні мали змогу розподілити риси характеру людини за класифікаціями: вольові, емоційні, інтелектуальні.  

      








Провівши інтерактивну гру по категоріях (jeopardylabs)  вивчили тему « Тарас Шевченко геніальний поет і мислитель». 

Вираження майбутнього часу за допомогою The Future Simple Tense та звороту Going to та їх порівняльну характеристику було легко засвоїти з допомогою інтерактивної  вправи.

 Неабияку допомогу від  програми отримали учні на уроці географії, аналізуючи тематичні  карти  при вивченні транспортної системи України.

 

Моделі – аналоги створювали на уроках трудового навчання під час вивчення теми «Планування проєктної діяльності. Вибір обєкта проєктування». 

Під час вивчення «Безсполучникового складного речення», удосконалювали пунктуаційну грамотність за допомогою онлайн вправ.

 

Заходи, присвячені  роковинам Голокосту та боям під Крутами, проведені з використанням яскравих презентацій та фрагментів художніх та документальних фільмів.


На дистанційному навчання за допомогою інтерактивної панелі учні віртуально подорожують навчальними предметами.


Це обладнання  сприяє динамічному розвитку дитини,  враховуючи фізіологічні вікові особливості учнів. Дидактичні ігри та вправи, спрямовані на розвиток основних пізнавальних процесів, координації рухів, праксису та великої моторики. Панель допомагає у вирішенні завдань пізнавального та навчального характеру, в учнів легко концентрується уваги на вправах за рахунок ігрових технік.  Зі слів учнів 9 класу: це цікаво, сучасно, навчально – розвивально, спонукає до навчання не по стандарту.

Немає коментарів:

Дописати коментар