пʼятницю, 16 червня 2023 р.

#"Flower4School"

            

       


           Хочемо повідомити радісну новину, що Кривушівська гімназія здобула перемогу у фотоконкурсі #"Flower4School" та посіла почесне 5-те місце! Хоча це не перше місце, ми все одно дуже вдячні всім, хто долучився та підтримав нас протягом всього конкурсу. Ваші вподобайки та коментарі були важливими для нас і надихали на нові досягнення.

          Ми хочемо висловити щиру подяку всім, хто віддав свої голоси за наші фотографії. Ця перемога надихнула нас та стала чудовою нагородою за нашу працю та зусилля. Ми цінуємо кожен ваш внесок у підтримку нашої школи.

          Отримавши ці чудові квіти, завдяки вам, ми хочемо поділитися радістю з усіма. Наше шкільне подвір'я стане ще кращим та гарнішим завдяки цим квітам. Кожен, хто переступить поріг нашої гімназії, буде милуватися їх красою та витонченістю.

         Ще раз щиро дякуємо всім, хто підтримав нас. Ми вдячні за вашу віру в наші здібності та небайдужість до розвитку нашої школи.

   
  Давайте разом продовжувати будувати чудове майбутнє для наших учнів, де кожен день буде сповнений краси, натхнення та радості. З вашою допомогою, ми впевнені, що досягнемо ще більших успіхів та станемо прикладом для інших шкіл.







                      З щирою вдячністю, адміністрація Кривушівської гімназії!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар