четвер, 21 вересня 2023 р.

 

         


           Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру.   Проте нині сучасний світ зіткнувся з викликом – кровопролитною війною росії проти України. Російський агресор атакує Україну з 2014 року, а із лютого 2022 року рашистська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні вбитих дітей, зруйновані школи та лікарні, знищені цілі міста...

Кожен українець мріє про перемогу і якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою і світле майбутнє дітей, про загоєння болючих ран у людських серцях і захист від агресорів.

У Кривушівській гімназії відбулися виховні  тематичні заходи.

 

 






 


 



 

   Діти висловлювали  побажаннями миру та злагоди,  закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!», створили  Карту Миру України, намалювали малюнки провели флешмоб , майстер – клас з виготовлення голуба миру та виховні години.

Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Немає коментарів:

Дописати коментар