пʼятницю, 22 березня 2024 р.

Майстерки

 Майстерки від творчих вчителів.

          Учитель майстром не народжується, а тільки багаторічна педагогічна практика і бажання бути найкращим робить його таким. Освітня модель учителя - майстра у сучасному педагогічному просторі відрізняється особистим "почерком", бо тільки індивідуалізація професійної діяльності веде до інноваційності досвіду.

      Майстерки від найдосвідченніших учителів Кривушівської гімназії - це не тільки успіх у роботі, а  й реальна можливість  з користю для справи представити свої досягнення колегам. 

З 11.03 по 22.03.2024 року у закладі проведені майстерки "Я роблю це так.." 

       Учні 4 класу на уроці математики разом з волонтером Петром Скрипкою, який здійснив "Марафон добра" удосконалювали обчислювальні навички розв'язання задач вивчених типів.




На уроці Технологій учні 6 класу створювали композицію листівки вдячності захисникам.

       



          П'ятикласники разом з учителем історії досліджували період Середніх віків, вирішуючи проблему "Середні вікі-темні часи чи доба прогресу?" та зайняли "Крісло автора" князя Володимира, Ярослава та короля Данила Галицького.





              Урок позакласного читання у 8 класі видався пізнавальним для учнів та вчителів,  вони разом досліджували творчість Тараса Шевченка, проводили мистецькі паралелі, робили власні узагальнення про непересічність постаті Кобзаря як національного генія сучасності.




 




Дякуємо натхненні,  за творчість, ініціативу, педагогічний потенціал, любов до своєї справи, знання і вміння, які ви вмієте передати майбутньому нашої країни. 

Немає коментарів:

Дописати коментар