пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Поруч




 

У переддень Дня здоровя в Кривушівську гімназію завітали гості  від представництва міжнародної організації UNICEF з проектом «Поруч».    Цей проєкт з психосоціальної підтримки та збереження психічного здоров’я дітей, батьків та фахівців, що працюють з дітьми, який реалізується ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» спільно з Представництвом фонду Дитячого ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.   


Заходи цього центру спонукають спортивні активності дітей, що направлені на психосоціальну підтримку і відновлення через спорт.  Для дітей початкових та середніх класів гімназії, організовано спортивно-пізнавальне свято.


Під час заняття вони були розподілені на три локації, а саме: “Територія безпеки”, “Здоров`я та безпека” та “Спортивна”, де з ними спілкувалися відповідні фахівці, які пройшли спеціалізоване навчання.

Дітям  розповідали про створення позитивного мікроклімату, контролю над емоціями, тілом, вони отримали інформацію про здоровий спосіб життя, про здорове і нездорове харчування, про те, як вміти підвищити імунітет. Виконали розвивальні вправи на координацію з м`ячем, прийом-передачу м`яча, вивчали ази футболу.

Дякуємо організаторам заходу та ЗСУ за можливість відчути себе повноцінними господарями сьогодення!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар