середу, 27 листопада 2019 р.

Семінар-практикум  учителів  хімії, біології, природознавства та основ здоров’я

25 листопада 2019 року на базі Кривушівського НВК відбувся семінар-практикум учителів  хімії, біології, природознавства та основ здоров’я на тему
 «Лепбук як інноваційний підхід до формування креативної особистості школяра в умовах НУШ»З вітальним словом до гостей звернулася директор НВК Остапенко С.А., яка побажала плідної співпраці учасникам заходу. 
Семінар відкрила методист науково-методичного
кабінету відділу освіти Піщанської ОТГ Федота М.В,  яка розкрила питання "Педагогічного маркетингу у професійній діяльності педагога НУШ" .
У   формі майстер - класу Остапенко І.В. поділилася досвідом використання пантбуку, як засобу формування креативної особистості учня на уроках природничих дисциплін.  
  Далі практичну частину семінару продовжила  Остапенко С.А з теми «Лепбук на уроках  біології та хімії», яка продемонструвала фрагмент з учнями 7 класу, з теми «Членистоногі»
Завершився семінар на високому емоційному рівні. Усі отримали задоволення від  спілкування і плідної співпраці. Адже завершальним етапом був виступ психолога НВК Тристан В.В, щодо формування в педагогів навичок саморегулювання в стресових станах.




Немає коментарів:

Дописати коментар