пʼятницю, 22 листопада 2019 р.


Тиждень безпеки дорожнього руху.
З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому Кривушівському НВК з  15 по 22  листопада  тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою якого стала безпека учнів на дорозі.
Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
В рамках тижня було проведено:
1.  Перегляд тематичних кінофільмів на тему «Дитинству – безпечні дороги» , мультфільму «Уроки тітоньки Сови. «Правила дорожнього руху»»
2.  Рухлива гра для учнів початкових класів «Водії і пішоходи»; 
3.  Конкурси та вікторини «Знай та виконуй ПДР»     
4.  Практичні навчання домедичної допомоги «Знаю, вмію, врятую»
5.  Вікторина (5-6 класи) «Азбука доріг. Школа Світлофора»      
6.  Інформаційно-розважальна гра  (7 клас) «Мій друг — безпечний рух»    
7.  Вуличний марафон (8-9 класи) «Дорожні знаки та їх значення»       
8.  Тематична виставка літератури «Дотримуйся правил дорожнього руху»
9.  Робота учнів учнівського самоврядування – створення буклетів «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху» та розповсюдження їх серед учнів та жителів села.
А також запланували  на наступному тижні провести зустріч з працівниками  Патрульної поліції м. Кременчука  на тему «Правила поведінки на дорозі»
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.












Немає коментарів:

Дописати коментар