пʼятницю, 20 березня 2020 р.


УКРАЇНА
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
КРИВУШІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС
НАКАЗ                       
18.03.2020                                   c. Кривуші                                                14

Про організаційні заходи для
 запобігання поширенню
корона вірусу  COVID -19


  На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу  COVID-19» від 11 березня 2020 року № 211,беручи до уваги статтю 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Указ Президента України від 13 березня 2020 року №87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої корона вірусом SARS-coV-2», наказ Міністерства освіти і науки України « Про організаційні заходи для
 запобігання поширенню  корона вірусу  COVID -19» від 16 березня 2020 року № 406, та  наказу     36   від   17.03. 2020 року ВОСМ ВК Піщанської сільської ради .

      НАКАЗУЮ:

1. Дотримуватися заборони проведення освітніх, культурних, спортивних та інших масових заходів та відвідування закладу освіти її здобувачами.
2. Забезпечити інформування здобувачів освіти та працівників щодо заходів профілактики, проявів хвороби та дій у випадку захворювання.
3. Провести у у закладі профілактичні та дезінфекційні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.
4. Перенести проведення атестації працівників закладу та проведення засідань відповідних атестаційних комісій.
5. Забезпечити виконання освітніх програм закладу освіти, шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладу  її здобувачами, та у виняткових випадках шляхом ущільнення графіку освітнього процесу, а також виконання працівниками закладу освіти  іншої роботи (організаційно-педагогічної, методичної, наукової).
  6. Впровадити гнучкий (дистанційний ) режим роботи працівників закладу освіти відповідно до Методичних рекомендацій щодо встановлення гнучкого режиму робочого часу, затверджених наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 04 жовтня 2006 року № 359.
  7. Обмежити направлення здобувачів освіти та працівників у поїздках по території України та за кордон; не проводити екскурсійні поїздки;
 8. Перенести засідання педагогічної ради.
 9. Відповідальним особам ( завгоспу, сторожам та майстру по обладнанню) провести комплекс робіт  щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, а також необхідного температурного режиму в НВК.
  10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.




Директор НВК :                           С.А. Остапенко

Немає коментарів:

Дописати коментар