вівторок, 23 березня 2021 р.

Всесвітній День води

 22 березня, у Всесвітній День води, у Кривушівському НВК усі уроки пройшли під девізом «Вода - цікава, вода – корисна»

Учні четвертого класу на уроці позакласного читання знайомилися з творами про воду сучасних письменникі.  На уроці англійської мови у 3 класі   тема «Fever» тісно перепліталася з питаннями водного балансу тіла людини.




 На уроці біології  при вивченні теми «Мова, мислення» учні  8 класу описували свої відчуття  води в навколишньому світі. Застосовували своє мислення для пізнання цього об’єкта природи із використанням знань з фізики, хімії, історії, географії. Урок інформатики увінчався успіхом по створенні  власного  Інтернет сайта  «АКВА».





 Дев'ятикласники  при вивченні теми «Жири»  досліджували розчинність твердих і рідких жирів у воді. На уроці російської мови учні складали діалоги про воду.



 Урок природознавство у 5 класі був присвячений пристосуванням тваринного світу  до водного середовища, а урок валеології розпочався і закінчився фізкульт-хвилинкою «Австралійський дощ».

Наскрізною змістовою лінією уроку української мови у 7 класі   була тема «Вода – джерело життя». Складанням «асоціативного куща» семикласники систематизували знання з  теми «Самостійні частини мови. Узагальнення»

На  уроках  математики учні розв'язували  обрахункові задачі на кількість та об'єм води.  Свої творчі надбання перенесли на папір учні на уроці образотворчого мистецтва. «Вода – це життя», такій  тематиці  були присвячені малюнки учнів 5-7 класів.



Немає коментарів:

Дописати коментар