вівторок, 8 червня 2021 р.

 03.06.21 року учні Кривушівського НВК вирушили на екскурсію до м. Дніпра.

    Почалася екскурсія з відвідування аерокосмічного музею ім. О.М. Макарова. Діти побачили космічні супутник в оригінальному розмірі, перші супутники Землі, ракети та посиділи в кабіні літака. Музей є єдиним в країні музеєм ракетно-космічної техніки.       



     Далі була подорож  Монастирським островом,  який овіяний міфами та легендами.  Дніпропетровський експозиційний акваріумний комплекс зустрів нас дивовижним світом підводних мешканців прісноводної фауни. У його будівлі споруджено 20 величезних акваріумів, у яких мешкають прісноводні види риб Центральної і Південної Америки, Південно-Східної Азії, Африки, Індонезії, а також Дніпровського басейну. В центрі розташований тунельний акваріум на 100 тисяч літрів, населений представниками водойм України. 

 


     Заключним пунктом нашої екскурсії був неймовірний світ, який ми  зустріли на своєму шляху у  #dinoparkdnipro#. Це загублений світ динозаврів, які оживали і зустрічали кожного з нас голосними звуками та активним рухом. До них можна було  доторкнутися та навіть осідлати.

Екскурсія до м. Дніпра залишила неповторні та яскраві враження у пам’яті кожної дитини.



Немає коментарів:

Дописати коментар