вівторок, 1 червня 2021 р.

Свято Останнього дзвоника

  

                                                                День сьогодні такий незвичайний

                                                     Встало сонце, умите в росі

 Скликав у школу нас дзвінок останній

                                                І зібрались на свято усі.

 

 

У травні, коли розквітають яскраві квіти, і дзвенить пташиний спів,теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік, попереду чудові літні канікули. А сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунав для наших найстарших учнів - дев’ятикласників.  Сьогодні, як ніколи, вони відчувають, що школа – це їх рідний дім. Вона притихла в сяйві квітів, щоб попрощатися з тими, кого відправляє у далеку дорогу дорослого життя.  І ожила, радуючись за тих, хто вирушає на планету  Канікулярію.  А так, як будь – яка подорож вимагає віз, то учні повинні були виконати цікаві завдання та отримати їх.

Перлиною підготовки до подорожі  став  Dance battle між батьками та вчителями  «Хто найважливіший?» Учням було цікаво подивитися на своїх учителів, батьків з іншого боку.

          В останній шкільний день урочистим та хвилюючим моментом нашого свята  було  нагородження та відзначення найталановитіших, найобдарованіших, найактивніших учнів  та вчителів.  Директор НВК, Остапенко Світлана Анатолівна,  вручила грамоти, подяки за участь та перемоги у конкурсах «Веселка» і «Молодь за здоровий спосіб життя».

         На святі був присутній заступник голови Піщанської ОТГ,  Назаренко Роман Володимирович, який привітав присутніх зі святом Останнього дзвоника та побажав випускникам здійснення мрій.

Традиційним стало привітання Машошіної  Н.В.,  яка відзначила кращих учнів сертифікатом на екскурсію до м. Дніпра.













        Важко сказати у кого більше свято – в учнів чи в учителів. Що важче навчатися чи навчати!?

         Це вже не так важливо, бо останній дзвоник пролунав для всіх.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар