вівторок, 10 травня 2022 р.

 


      Цього року пам’ятну дату 8 травня – день пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми відзначаємо в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України.

У Кривушівському НВК традиційним є вшанування пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни. Учні та вихованці разом зі своїми педагогами згадали події минувших днів, вшанували пам'ять героїв.  Учнів переглянули відео «День пам'яті та примирення», провели онлайн - вікторину  та конкурс малюнків «Нам потрібне мирне небо».

А ось 9 травня в Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на континенті святкується День Європи. День Європи для українців  – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода.  День Європи відзначили і в нашому закладі. Було проведено віртуальну екскурсію країнами Європи, учні переглянули відео «Як влаштований Європейський Союз», «Мої європейські цінності» та відповіли на питання онлайн – вікторини  “ Велика та багатолика Європа”.














Немає коментарів:

Дописати коментар