вівторок, 13 грудня 2022 р.

Проєкт #Flowers4school

 Нарешті ми дочекалися омріяну посилку від асоціації квіткових виробників з Нідерландів. Благодійний освітній проєкт #Flowers4school, учасником якого є Кривушівська гімназія,спрямований на озеленення українських шкіл.

     Квіти- символ життя. Вони дарують нам так багато  радості  просто від споглядання їх краси та досконалості. 
Квіти не можуть вирішити всі проблеми, але вони є гарним початком. Саме поява перших весняних квітів: підсніжників, пролісків, нарцисів, тюльпанів - свідчить про початок  відліку нового етапу життя. 
   Маленькі квітникарі  13 грудня,  долучилися до висадки цибулин. Діти, батьки, вчителі разом з директором Остапенко С.А. взяли активну участь у проєкті "Квіти для школи".
  Саме клумби і квітники користуються у нас особливою популярністю, а вирощуємо ми їх з любов'ю. Адже безліч квітів не тільки роблять наше життя яскравішим, вони сприяють очищенню і оздоровленню повітря навколо нас, наповнюючи його киснем, тонким і ніжним ароматом. 
   Недаремно вчені довели, що ці прекрасні створіння вміють поглинати негативну енергію,натомість віддаючи позитивно заряджені частинки. 
   Щойно пригріє перше весняне сонечко і на наших клумбах з'являться перші вісники весни - тендітні первоцвіти. А з ними і наша -  ПЕРЕМОГА!
  Прислухайтеся до свого серця і до поклику душі, спілкуйтеся з природою, вивчайте її, вірте в її лікувальні властивості  і вона обов'язково подарує  Вам чимало радості.
  А ми - чекаємо з великим нетерпінням весни, щоб побачити  і відчути багатство фарб та ароматів ранньоквітучих рослин, які подарували нам благодійники з Нідерландів.

  Щиро дякуємо асоціації за такий чудовий подарунок!
  Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії, щастя!

#flowers4school
#квітидляшколи

Немає коментарів:

Дописати коментар