пʼятниця, 30 грудня 2022 р.

З Новим роком!!!

 


    Новорічно-різдвяні свята – це улюблені й радісні дні, наповнені вірою в перемогу добра над злом, світла над темрявою, любов’ю, надією, спільною радістю і сподіваннями на краще життя та мир. Новорічно-різдвяні свята – це нові надії та сподівання, нові життєві задуми та мрії. У ці дні ми плануємо прийдешнє і підсумовуємо зроблене, радіючи успіхам.

    2022 рік став роком серйозного випробування для усього світу, нашої країни і для кожного з нас. Впевнені, що ми з гідністю подолаємо проблеми, і в новому 2023 році будемо більш згуртованими, підтримуватимемо один  одного, виявляючи найкращі людські риси, працюватимемо і навчатимемося так, щоб з добрими особистими і загальними результатами завершити наступний рік.

    Наша школа – це справжня родина учнів, батьків, учителів та усіх співробітників, об’єднаних спільною метою. Від усього серця дякуємо усім за щоденну сумлінну працю, а нашим любим учням – за навчання та розуміння! Дякуємо за успіхи у навчанні, досягнення в спорті та мистецтві, за волонтерську діяльність, за усе, що Ви робите для розвитку нашої гімназії.


    Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичимо великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає усі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім’ям. Нехай панують у Ваших домівках мир та взаєморозуміння !!!!!

З найкращими побажаннями,
 колектив Кривушівської гімназії


Немає коментарів:

Дописати коментар