пʼятниця, 21 травня 2021 р.

 

Національний  урок

 з безпеки дорожнього руху в Кривушівському НВК

21 травня у Кривушівському НВК у рамках всесвітнього Глобального тижня безпеки дорожнього руху, що відбувається за ініціативою ООН з 17 до 23 травня 2021 року, було проведено Єдиний національний уроку з безпеки дорожнього руху. 

Цьогоріч тема -  «Безпечна дорога додому».  

«Безпека наших вулиць – це і про безпечну швидкість, інфраструктура, альтернативні види транспорту, безпечну поведінку учасників дорожнього руху».

Проблема, яка сьогодні хвилює всіх, носить яскраво виражений суспільно - громадський характер.  Відомо, що культура робить людину культурною, тому практичні уроки і власні приклади є фундаментом, на який будемо спиратися все життя.

Тематичні виховні годин, позакласні заходи, настільні ігри – все це якнайкраще готує дітей до безпечної подорожі вулицями села та міста.   

-         1 клас - «Місто майбутнього»;


-         6 клас - брейн-ринг "Дотримуйся Правил дорожнього руху, і дорога принесе тобі лише радість";

-         8 клас настільна – гра «АВТО-ШОУ БУМ»;


-         7 клас гра " Безпека руху - це життя!"

Усі заходи  пройшли пізнавально, весело, учні отримали позитивні емоції, закріпили навики дотримання правил руху, узагальнили знання про безпеку руху  на дорогах, убезпечення від  нещасних випадків. І, звичайно, отримали в подарунок пам’ятки - книжечки «Дорожня безпека» .


Упродовж дня школярі та вихованці :

-                     переглянули відео " Безпека велосипедиста"; «Перша медична допомога»

-                     взяли участь у інтелектуальній грі – змаганнях з правил дорожнього руху «Веселий експрес»;

-                     у вікторині з ПДР;


-                     у заочній подорожі «У гостях у Світлофора Моргайка»;




 На великих перервах було організовано книжкову виставку «Руху правила єдині – поважати їх повинні», тематичні ігри, проведено флешмоб «Світлофор».

Учасники гуртка «Юний валеолог» створили інформаційний буклет «Дорожня грамота»» і подарували  його учням середніх класів, а молодшим учням -  розмальовки - пам’ятки!!





Немає коментарів:

Дописати коментар