четвер, 27 травня 2021 р.

Кривушівський НВК у гостях ВПУ 7

                                         Кривушівський НВК у гостях ВПУ 7



Ось і почалася підготовка до дорослого життя.  26 травня ми відвідали ВПУ №7. Нас привітно  зустрів директор Несен Микола Григорович, який коротко розповів про історію та перспективи свого закладу.

Знайомство розпочалося з 1 корпусу, який має гарний дизайн, прохолодні коридори та оснащені майстерні з досвідченими наставниками. Саме в них проводяться  практичні заняття. Діти, які вчаться в цьому училищі, самі оновили те, що  вимагало реставрації . Нас це приємно вразило. Викладачі надали багато корисної інформації, розбавляючи монотонну розповідь  короткими жартами, демонстрацією виробів своїх студентів та цікавими розповідями про життя закладу. Нам рекламували  різні професії, і навіть запросили попрацювати на сучасних станках. Тому настрій був хороший.  

Територія біля 2 корпусу  чиста та доглянута. Там ми бачили стоянку для велосипедів, яку учні також змайстрували самі. У цьому корпусі  великі аудиторії для проведення сучасних уроків.

Закінчилася екскурсія відвідуванням музею, який було створено на честь воїнів АТО. Наостанок нам подарували брошурки  та магніти 7 училища.

Отже, ця зустріч була незабутньою, веселою та цікавою. Це був перший крок до вибору майбутньої професії. Адже стати професіоналом і реалізувати себе у житті – ось у чому сенс існування людини.

                                                                                                     учениця 8 класу                                                                                                                         Яцина Юлія







Немає коментарів:

Дописати коментар