середу, 10 лютого 2021 р.

    9 лютого 2021року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет-простору для наймолодших користувачів. Наш  заклад освіти не став виключенням та долучилася до проведення даних заходів:

1.  Соціальний педагог Тристан В.В. з учнями 6 класу провела годину спілкування, яка була спрямована на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі. Запропонована інтерактивна гра «Так чи ні», сприяла обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також були обговорені  шляхи їх подолання. 

2. Відповідно до тематики дня вчитель української  мови та літератури  Глотова О.П. на уроці української мови в 7 класі формувала в учнів соціокультурну компетентність про безпечний Інтернет «Створюй, спілкуйся та поважай».

 3. Учитель інформатики Матвєєва Г.О провела урок-батл в 9 класі на тему « Ми за безпеку в Інтернет». Учням була запропонована гра за правилами «Морського бою», у ході якої діти формували свої навички користуванням Інтернетом, розвивали уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам’ять.

4. Учитель початкових класів Шилова О.О. організувала подорож  у 4 класі -  "Безпечний Інтернет для наймолодших".  Діти повторили правила безпеки в мережі. Захід спрямований на виховання любові до родини, навколишнього світу, етичне спілкування між товаришами, дорослими, молодшими друзями.

10 лютого учні Кривушівського НВК долучилися до Всеукраїнського онлайн уроку «Онлайн-синергія для найкращого Інтернету»

Життя людини – це найдорожчий Божий дар на Землі. Будьте обережними з безпечним Інтернетом! 






Немає коментарів:

Дописати коментар