понеділок, 15 лютого 2021 р.

«Home Games – 2» - спорт для нас

 

«Home Games – 2» - спорт для нас

Учні Кривушівського НВК взяли участь у обласному онлайн – заході «Home Games – 2». Захід включає в себе програму: фізкультурно – оздоровчу; спортивну;  творчу.

Честь НВК захищали:  Савчуков Олексій, Штоль Дарія, учні  8 класу,  у номінації  «Передача волейбольного м’яча  зверху двома руками над собою», Яцина Юлія, учениця 8 класу,  «Стрибки через скакалку протягом 30 секунд». Факєєв Денис, учень 9 класу,  виступив у двох номінаціях «Вправа планка (стійка на ліктях)» та «Піднімання тулуба з положення лежачи в сід до кута 90 , руки за головою». У творчому конкурсі «Маска прикрашена на спортивну тематику» свою роботу представила Верезомська Вікторія, учениця 9 класу.

Цей захід спрямований на формування здорового способу життя та залучення учнівської молоді  до регулярного заняття фізичною культурою та спортом, підтримання на належному рівні рухової активності молоді в умовах карантину.

Учня із задоволенням взяли участь у «Home Games – 2», і кому ж, як не учням Школи сприяння здоровя, бути активними учасниками таких заходів.












Немає коментарів:

Дописати коментар