неділю, 31 травня 2020 р.

Свято Останнього дзвоника


  

   29 травня, в Україні відзначається свято Останнього дзвоника, що знаменує офіційне закінчення навчального року. На жаль, у 2020 році Останній дзвоник збігся з карантином, і всі ми змушені провести свято вдома. Але це не привід залишатися без привітань.
    Прийміть зворушливі  вітання з Останнім дзвоником всі ті, хто причетний до цього радісного і трохи сумного свята. Малюки і старші діти відправляються на канікули, а на випускників чекає новий і незвіданий шлях у доросле життя за порогом рідного НВК

                                                


Спасибі, початкова школа,
Ти наша перша висота.
Попереду в нас – виднокола,
А в нашім серці – доброта
До всіх людей, що поруч з нами
Усі чотири роки йшли
Під голубими небесами…
Спасибі всім, що ви були!












1 коментар:

  1. Дорогі наші вчителі!

    Багато років тому Ви почали вчити наших дочок і синочків старанно виводити палички і гачечки, додавати і віднімати, читати їх перші книжки. І ось перед нами стоять дорослі юнаки та дівчата, гарні, сильні, а головне, розумні.
     
    Сьогодні пролунає їх останній шкільний дзвінок, і відкриються двері у доросле життя. У кожного вона буде своя, але завдяки Вашим старанням, всі вони будуть крокувати по життю з честю.

    Ми знаємо, що Ви багато ночей недосипали, перевіряючи їх зошити, багато недодали уваги Вашим сім'ям, заради того, щоб зайву годину провести з нашими дітьми, віддавали їм все тепло своїх сердець, витрачали на них свої нерви, щоб з них виросли гідні люди.
     
    Сьогодні ми від душі дякуємо Вам за все, навіть за двійки, які Ви їм іноді ставили. І ми, і наші діти ніколи не забудемо все те, що Ви для нас зробили.
     
    Низький Вам уклін і велике людське спасибі!

    ВідповістиВидалити